Digitalisera dina utbildningar

Att göra om fysiska kurser till digitala kan ge dig och ditt företag helt nya möjligheter. Ökad lönsamhet, en bättre inlärningskurva och ökad effektivitet är några.

Boka gratis rådgivningsmöte

Vi hjälper dig hela vägen

Vi hjälper dig hela vägen, från att  skapa struktur och pedagogik för din målgrupp, till en färdig kursplattform med ditt material  på plats.

Arbetar du med att hålla fysiska utbildningar, kan digitalisering av ditt kursmaterial och din pedagogik ge dig möjligheter att nå nya kundgrupper och skapa nya intäktsströmmar.

Arbetar du på ett företag kan digitalisering av internutbildningar bidra till tryggare och mer effektiv personal, eftersom kunskapen finns tillgänglig när den behövs, samtidigt som företaget sparar tid och pengar.

Boka gratis rådgivningsmöte

Steg 1  - Rådgivning via webbmöte

Vi går igenom hur man utifrån din eller företagets unika situation kan omvandla den fysiska utbildningen,  till exempel till webbmöten och lärplattform.

Efter webbmötet får du en offert på vad det skulle kosta att digitalisera utbildningen.

Kontakta oss på info@towards.se för att boka ett webbmöte.

Placeholder Image
Placeholder Image

Steg 2 - Produktion

Med utgångspunkt från ert material och i dialog med dig tar vi fram en webbaserad utbildning samt förslag på hur ni kan arbeta med er utbildning t  ex hur man på ett bra sätt kan använda webbmöten kombinerat med innehåll och uppgifter i en lärplattform.

Steg 3 - Överlämning och introduktion via webbmöte

Vi introducerar dig till det praktiska handhavandet av lärplattformen, det pedagogiska upplägget och eventuellt andra verktyg som vi föreslår för just ditt företags utbildningssituation.

 

Placeholder Image

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss